top of page
Comelit CCTV Tuotteet:
Tehokasta Turvallisuutta ja Valvontaa
CCTV tekniikka

 

Comelit on vahva osaaja videovalvontatekniikan valmistuksessa.

Kaikki järjestelmät, sovellukset, pilvipalvelut sekä tuotteet valmistetaan korkean stantardin mukaisesti.

Meiltä saat järjestelmät niin suuriin ja vaativiin projekteihin kuin myös pieniin ja kevyisiin ratkaisuihin.

Valikoimastamme löytyy yli 200 erillaista kameraa, kymmeniä NVR ratkaisuja sekä erittäin laajan käyttöliittymän.

CCTV tekniikkaan sisältyy myös täysi mobiili laajennus. 

Kytkeydy palvelimiin mistävain mobiilaitteellasi ja vastaanota reaaliaikaisia ilmoituksia. 

Kehittynyt kasvontunnistus, ajoneuvojen ja rekisterien tunnistus, pyöräilijän tai kävelijän tunnistus, ohjelmoitavat hälytystoiminnot, automatisoidut tapahtumalaskurit sekä täysi integraario kulunvalvontaamme.

TAKUU SINUN TIETOTURVALLESI 

Useat maat ovat asettaneet rajoituksia tietyille videovalvontajärjestelmien valmistajille huoltaessaan tietosuoja- ja tietoturvakysymyksiä. Me tarjoamme ratkaisun, joka ylittää alan standardit suojellaksemme arvokasta tietoasi.

Miksi voit luottaa meihin:

TURVALLINEN PALVELININFRASTRUKTUURI: Pilvipohjainen palvelininfrastruktuurimme sijaitsee Frankfurtissa, yhtenä Euroopan johtavista talouskeskuksista. Yhteistyössä maailman johtavan pilvipalveluntarjoajan Amazon AWS:n kanssa takaamme korkeimman tason tietoturvan.

STANDARTEISTA NOUDATTAMINEN: Kaikki tuotteidemme komponentit ovat NDAA (National Defense Authorization Act) ja GDPR (General Data Protection Regulation) -vaatimusten mukaisia. Tietosuoja on meille ensiarvoisen tärkeää.

YHTEENSOPIVUUS: Kameramme ja videotallentimemme ovat ONVIF-yhteensopivia, mikä mahdollistaa saumattoman integraation muiden valmistajien tuotteiden kanssa. Uskomme avoimiin standardeihin ja joustavuuteen.

Ymmärrämme tietoturvan merkityksen ja sitoudumme suojelemaan arkaluontoisia tietojasi. Voit luottaa Comelitiin tietojesi turvaamisessa ja tarjoamiemme luotettavien ja turvallisten ratkaisujen kanssa.

bottom of page