top of page
Comelit PAC
Maailmanluokan turvallisuustuotteet

 

Comelit PAC, yli 60 vuoden yhdistetty kokemus kestävien, monipuolisten ja skaalautuvien turvaratkaisujen kehittämisestä ja valmistuksesta, jotka sopivat kaikkiin sovelluksiin ja ympäristöihin, sekä ovat helppoja asentaa ja ylläpitää.

 

Tarjonta sisältää valikoiman kulunvalvonta, videonsyöttö ja hallintaratkaisuja, jotka voidaan integroida CCTV, aika ja läsnäolo, tunkeutumishälytys, henkilöstön suojausjärjestelmiin sekä henkilökunnan ja vierailijoiden hallintaan.

Lupauksemme, sitoumuksemme

Comelitilla on globaali läsnäolo ja tukikapasiteetti 17 sivukonttorilla, yli 800 työntekijällä ja kaupallisella läsnäololla yli 90 maassa.

Comelit-PAC on Comelitin erikoistunut kulunvalvontadivisioona, jolla on yli 60 vuoden kokemus suojattujen kulunvalvontatuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tiivis yhteistyö konsulttiinsinöörien, arkkitehtikumppanien, jakelijoiden ja asentajien kanssa mahdollistaa PAC-tuotteiden jatkuvan kehittämisen ja täyttämään kulunvalvontamarkkinoiden sekä siihen liittyvän lainsäädännön vaatimukset.

PAC Kulunvalvonta

Pitää sinut turvassa

Markkinoiden johtavat PAC Access Control -tuotteemme perustuvat jatkuvaan innovointiin turvajärjestelmissä, jotka ovat skaalautuvia, helppoja asentaa sekä helposti huollettavissa.

Valikoimamme sisältää lukijoita, ohjaimia, ID-laitteita ja hallintaratkaisuja, jotka voidaan integroida saumattomasti Video Entry-, CCTV-, aika- ja läsnäolo-, tunkeutumishälytys- ja paloturvajärjestelmiin. 

pac-300x300.png

PAC Access Control

PAC on saavuttanut maineen markkinajohtajana huippuluokan kulunvalvontaratkaisujen kehittämisessä ja valmistuksessa, jotka ovat skaalautuvia, helppo asentaa ja ylläpitää. Valikoimamme sisältää lukijoita, ohjaimia, ID-laitteita ja hallintaratkaisuja, jotka voidaan integroida videon sisääntulo-, CCTV-, aika- ja läsnäolo-, tunkeutumishälytys- ja henkilöstön suojausjärjestelmiin.

Ota yhteyttä:

myynti@tamcent.fi

YHTEYSTIEDOT

Ota selvää, kuinka voit alkaa hyötyä räätälöidystä PAC järjestelmästä.

bottom of page