top of page
PAC-lukijat

PAC-lukijat tarjoavat vertaansa vailla olevan turvallisuuden ja kestävyyden standardin erilaisissa sovelluksissa.


Laaja valikoima PAC-lukijoita on saatavilla vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin, jotka perustuvat useisiin tekijöihin, kuten todennusmenetelmään, asennusvaihtoehtoihin tai estetiikkaan. Ne kaikki on suunniteltu ja valmistettu korkeiden standardien mukaisesti ja niillä on ansaittu maine pitkäikäisyydestään kaikissa ympäristöissä.

909020118-768x768.png

Korkeataajuiset lukijat

PAC HF -lukijasarja tukee kaikkia PAC HF ID -laitteita sekä monia Wiegand-muotoisia tokeneita. PAC HF -lukijat tukevat korkean turvallisuuden pääsynhallintaa kaupallisissa, koulutus- ja asuinympäristöissä, erityisesti kun ne otetaan käyttöön PAC Ops ID -laitteiden kanssa.

909020114-768x768_edited_edited.png

Moniteknologian lukijat

PAC:n MT-lukijat ovat ihanteellisia kohteisiin, joissa tarvitaan useiden ID-laiteteknologiatyyppien (LF ja HF) tukea. Ne sopivat ihanteellisesti käytettäväksi siirtyessä vanhemmasta LF ID Device -teknologiasta turvallisempaan HF-tekniikkaan ja tukevat käyttöönottoa kaikissa kaupallisissa, koulutus- ja asuinympäristöissä.

909020110-768x768.png

Matalataajuiset lukijat

PAC LF -lukijavalikoima tukee kaikkia PAC LF ID -laitteita sekä monia Wiegand-muotoisia tokeneita. LF-lukijat on suunniteltu toimimaan vaativimmissakin käyttöympäristöissä, ja ne tukevat luotettavuutta ja turvallisuutta vaativia asennuksia.

7255493.png

Biometristen lukulaitteiden valikoima

Ievo biometristen lukulaitteiden sarjassa on PAC-lähtö, joka mahdollistaa suoran yhteyden mihin tahansa PAC 512 -sarjan ohjaimiin, ja se on CPNI-sertifioitu. Ievo-lukijat on suunnitellut monien vuosien tutkimuksen jälkeen biometristen tietojen käyttöönoton, asennuksen ja integroinnin kärjessä ollut ammattilaisryhmä.

7257712.png

PAC:n arkkitehtivalikoima

Arkkitehtilukijat tukevat luotettavuutta ja turvallisuutta vaativia asennuksia. Architect Reader -sarja tukee kaikkia PAC HF ID -laitteita. Ne tukevat myös korkean turvatason mobiilitunnuksia, joiden avulla käyttäjän älypuhelimesta voi tulla ID-laite.

bottom of page