top of page
Oven ohjaimet

PAC kulunvalvonta tarjoaa lyömättömän luotettavuuden ja joustavuuden.

Laaja valikoimamme tarjoaa lukuisia ratkaisuja erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin


PAC-ohjaimet noudattavat tiukkoja vaatimustenmukaisuus-standardeja varmistaakseen, että laitteet sopivat korkealuokkaisiin kulunvalvontaratkaisuihin. PAC tarjoaa kulunvalvontaratkaisuja yksinkertaisesta kaksiovisesta ohjaimesta maailmanlaajuiseen järjestelmään, joka turvaa pääsyn useisiin asiakaskohteisiin.

909033079.png

212 Ohjaimet

Itsenäiset ohjaimet ovat yksi integroitu yksikkö, jossa on hallintalukija ja sisäänrakennettu ohjelmointiominaisuus. Tämän ansiosta ohjain voidaan ottaa käyttöön erillisessä ympäristössä jopa kahden oven ohjaamiseksi.

909030055.png

512 Ohjaimet

Verkotetut pääsyohjaimet tukevat kykyä ottaa käyttöön erittäin suuria kulunvalvontajärjestelmiä yhdistämällä useita kulunvalvontalaitteita yhteen. Tämä kulunohjain on kytketty oven lukoihin ja lukijoihin tukemaan oven lukituksen avaamista ja hälyttämistä. Se myös viestii tapahtumista hallintaohjelmistoon.

7280537.png

Virtalähteet ja kotelot

Uudet PAC-virtalähteet ovat luotettavia ja täyttävät California Energy Commissionin (CEC) Level 6 -standardin. Kaikilla virtalähteillä on kyky tukea akun varmuuskopiointia. Ne on suunniteltu yhdistämään korkea suorituskyky ja energiatehokkuus myös PAC 500 -sarjassa.

909030909-768x1024.png

Päivityssarjat

Suunniteltu auttamaan ja helpottamaan vanhojen PAC 2100/2200 -oviohjainten päivittämistä. Päivityssarjamme tarjoavat yksinkertaisen ja nopean tavan korvata vanhat tai vialliset laitteet uusilla PAC 512 -sarjan ohjaimilla.

bottom of page