top of page
Comelit PAC
Maailmanluokan turvallisuustuotteet

 

PAC™ & GDX™:llä on yli 60 vuoden yhdistetty kokemus kestävien, monipuolisten ja skaalautuvien turvaratkaisujen kehittämisestä ja valmistuksesta, jotka sopivat kaikkiin sovelluksiin ja ympäristöihin, sekä ovat helppoja asentaa ja ylläpitää. Tarjonta sisältää valikoiman kulunvalvonta-, videonsyöttö- ja hallintaratkaisuja, jotka voidaan integroida CCTV-, aika- ja läsnäolo-, tunkeutumishälytys- ja henkilöstön suojausjärjestelmiin sekä henkilökunnan ja vierailijoiden hallintaan, Kuten Metasec James. Olemme myös täysin integroitavissa Abloy Aperio tuotteisiin. 

Lupauksemme, sitoumuksemme

Comelitilla on globaali läsnäolo ja tukikapasiteetti 17 sivukonttorilla, 6 T&K-keskuksella, yli 800 työntekijällä ja kaupallisella läsnäololla yli 90 maassa. Olemme kanssasi aina, missä sinun menestyksesi on meidän menestys.

Comelit-PAC on Comelitin erikoistunut kulunvalvontadivisioona, jolla on yli 60 vuoden kokemus suojattujen kulunvalvontatuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tiivis yhteistyö konsulttiinsinöörien, arkkitehtikumppanien, jakelijoiden ja asentajien kanssa mahdollistaa PAC-tuotteiden jatkuvan kehittämisen ja täyttämään kulunvalvontamarkkinoiden ja siihen liittyvän lainsäädännön vaatimukset.

PAC Access Control

Pitää sinut turvassa

Markkinoiden johtavat PAC Access Control -tuotteemme perustuvat jatkuvaan innovointiin turvajärjestelmissä, jotka ovat skaalautuvia, helppoja asentaa sekä helposti huollettavissa.

Valikoimamme sisältää lukijoita, ohjaimia, ID-laitteita ja hallintaratkaisuja, jotka voidaan integroida saumattomasti Video Entry-, CCTV-, aika- ja läsnäolo-, tunkeutumishälytys- ja paloturvajärjestelmiin. 

pac-300x300.png

PAC Access Control

PAC on saavuttanut maineen markkinajohtajana huippuluokan kulunvalvontaratkaisujen kehittämisessä ja valmistuksessa, jotka ovat skaalautuvia, helppo asentaa ja ylläpitää. Valikoimamme sisältää lukijoita, ohjaimia, ID-laitteita ja hallintaratkaisuja, jotka voidaan integroida videon sisääntulo-, CCTV-, aika- ja läsnäolo-, tunkeutumishälytys- ja henkilöstön suojausjärjestelmiin.

gdx-300x300.png

GDX-oven sisäänkäynti

GDX™:llä on yli 35 vuoden kokemus oviaukkojärjestelmien tuotannosta, jotka tarjoavat lyömättömän luotettavuuden ja vankan toiminnallisuuden, jotka täyttävät asuin- ja kaupallisen sektorin tiukat vaatimukset. GDX tarjoaa täyden valikoiman myyntiä edeltävää suunnittelu-, määrittely-, teknistä ja työmaatutkimustukea ja sillä on tärkeä rooli asiakkaidemme ihmisten, omaisuuden ja omaisuuden suojelemisessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

myynti@tamcent.fi

+358 50 3426 705

Ota selvää, kuinka voit alkaa hyötyä räätälöidystä PAC- tai GDX-järjestelmästä, joka ylittää odotuksesi ja vaatimukset.

bottom of page